Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkebesked

 

I afton har jag smörjt in alla mina kläder, möbler, och böcker, i mysig olja. Frugan sitter i sin rombiska tub och komponerar en kuplett på sin spinett. Alla hundars mystiska auror, när vi svävar genom ett mörkers historiska ljus.
Prästen Tusings katalysator kanaliserar kosmisk komik.
Hej mamma vädret din termiska blytyngd bregott från miljö genom dom miljarder miljöernas öppna bredvid mitt sovrum.
Nä, han finns inte, milda krull i krutdurken jäkla ockrare!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-28 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP