Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron

Sol över Lund
och mitt huvud
fylls av grönska
och blomster
smultron
vinbär
körsbär

varenda liten damm i Lund
är mig kär
vartenda litet vattendrag
och Källby utepool

njuter en middag hemma hos Sima
aubergin, valnöt, granatäpple
squash, morot, tomat
saffransris och vin

på kvällen hemma med vacker solbränna
fina hänggungan och nyplanterat fikonträd

Luiz Carlos. min älskade

och vi poeter.se.





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-28 21:28



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Mycket livsglädje i dina ord.
2018-07-01

  Respons VIP
Konsten att se livets sköna detaljer
och kunna njuta av dem - en stor konst!
2018-06-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsglädjen flödar i varje bokstav! Så ska livet levas och upplevas. Tack, för din positiva syn.
2018-06-29

  Anya VIP
Härligt att vi får vara med på ett hörn. Din text så glad och med tacksamheten i tonen. håller med Marita.
2018-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Du har en speciell förmåga glädjas av livet och vad det har att erbjuda!
Härligt!
2018-06-29

  Kungskobran VIP
Så njutbart
2018-06-29

  aol
Bara så berörande fint skaldat,
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP