Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som tjänat ut sin rätt

Finns det en plats för alla dem
som tjänat ut sin rätt.
Bakom slutna ögonlock
i minnets vrå
finner de där ett sätt.
Att kanske bara finnas
inte ställa krav
på nåt de tror de ej förtjänar
utan bara andas lätt.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-29 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP