Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtar

Blixtar är vackra
Samtidigt skrämmer de oss
Hur kan det va så?




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-28 21:48



Bookmark and Share


  SatansSon
de lyser opp himlen en stund då de härjar.men ajabaja om den slår ner i en själv.det innebär döden.
2018-06-30

    ej medlem längre
De är vackra, men de bränner, de dödar.. som tigern, som stormen, som vulkanen..

2018-06-29

  Stay Golden
''Visst gör det ont när knoppar brister''
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream