Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa

 

Prego per noi

questa notte

noi poveri anime

cosí affusolato

sulla strada per perdere noi stessi

 

Be för oss

i kväll

vi arma själar

så förtappade

på väg in i mörkret




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-28 22:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket berörande bön...
2018-07-07

  Annie b'larsson VIP
Förresten, uttrycket arma själar har jag svårt för. Förtappade också. Vem är förtappad?!
2018-06-29

  Annie b'larsson VIP
Passande dikt. Men här måste skridas till ord och handling. Det gläder mig att du inte räds skriva om det mörka.
2018-06-29

  ULJO
Så fint
2018-06-29

  Feliaxel VIP
Fina rader som berör
2018-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text med en önskan om mer ljus!
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP