Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen fläckig

Frustration som skummar
Jag stänker på allt

Storm och kaos och nedfallna träd
Skogsbrand rentav

Lavin med snö och sten och lera
En skyddsvall har rämnat

Ofiltrerad Människa
Väller fram

Jag låter det hända
ser allting rasa
Rasar själv

skvätter

Lämnar världen fläckig
Lämnar världen
Äntligen
Fläckig






Fri vers (Fri form) av Aaxel
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel