Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta hände i en vinröd Peugeot 407.


Sista resan hem

du sa
vi borde prata

det sjöng i masterna
rasslade i bryggorna
ett ciggpaket dansade med gruskorn

vi talade till punkt
för första och sista gången

på hemvägen föll regnet
jag körde om en lastbil
försvann i ett moln
vindrutetorkarna pendlade febrilt
som armar bland vassa grenar
tills allt utom motorn tystnade
i ett lågt solsken
som la sig till ro på motorvägen

smällen från en bildörr
en sval sommarkväll
nyregnad och frisk




Fri vers av blekhet VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP