Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stay

Texter, böcker och musik kan tala...
I kontext med samspel av situation kan det bli orimligt nära en sanning.

Jag är förbluffad av vissa sammanträffanden.





Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-29 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson