Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka tjejer


det är bara vissa tjejers snällhet
eller dåliga självkänsla

som sätter gränserna
för hur de kan behandla oss

jag föredrar starka
självcentrerade gudinnor
bitchar

som kräver allt
av mig

samt ännu mer

sättandes sig själva främst
på alla plan


förväntandes
att jag gör detsamma























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-29 00:19



Bookmark and Share


  Engel
Du har absolut en poäng. Snällhet i såna sammanhang är ofta missriktad och gränslös. Och dålig självkänsla skapar skuld. På så sätt gör den starka kvinnan mera gott. Både för sig själv och för människorna runt sig.
2018-09-02

  Magica VIP
Ja men de e ju bra, för då är det ju isåfall en "win win situation" så att säga.
2018-07-06

    Khayyam
Detta var kontroversiellt absolut.
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP