Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske lite aktuella tankar kring tider som dessa...


Lärorikt

________________

Söndertrasade smaragdlögner

            lagom ljumma

sjuder en stund till

Ledsagad av livet

    sandar jag himlen

Kastar eldklot mot hyenorna

   Seså, spotta nu era as

så skola jag kan släppa fram alla

gömda gamar

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-29 00:26



Bookmark and Share


  ULJO
Väl framfört
2018-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Styrka i talande text, om tillståndet i världen av idag.
2018-06-29

    Khayyam
skickligt skriftat! jag önskar jag kunde skriva så här bra.

Allah har varit generös mot dig du är mottagare av hans givmildhet.
2018-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Stark, tankeväckande text!
2018-06-29

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP