Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagskostymen på

En liten farbror
med söndagskostymen på
Vattenkammad och fin
fast han bara
till affärn skulle gå
Men säg vilken gång
är väl bättre än annan
nu sen mötena blivit så få.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-29 16:01



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely one, so true.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP