Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning vid vatten

Tidigt, tidigt

 

när solen stiger

över österns skogar

på andra sidan

av sjön

 

vågor, vågor

 

simtag från hällen

mot djup och svärta

när natten krymper

i alens skugga

 

minnen, tankar

 

pärlor av vatten

från hud och hår

i stunden av möte

i gryningen

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-29 08:33



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Skön stämning.
2018-07-05

  Eva Langrath VIP
Vackert formulerat
2018-06-30

  lodjuret/seglare VIP
Minner om kärleken till upplevelsen
2018-06-30

    ADI Nehlin
vackert, vackert
2018-06-29

  Kungskobran VIP
associationerna är många som fin poesi skall innehålla

2018-06-29

  Änglaögon
Stämningsfullt.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP