Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
!


Sant, ja

Men jag tycker du är finast alltid
fast du tycker vad du tycker
så är det jag tycker sanningen

som fortsätter
sommar, vinter, ålderdomsdagar
välbevarat tyckande

vittnesmål genom mörk natt




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-29 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP