Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyt

nu kommer jag att få
tre dikter publicerade i en tidning
det fick jag veta på onsdag förra veckan

på torsdag förra veckan fick jag veta
att jag beviljats ett stipendium på 1.000 €
för min första diktsamling

det känns nästan
som om jag har lite flyt nu
om jag får säga det själv

och vad hände idag då?
jag vann tyvärr inget pris
i sommartävlingen här på poeter.se

man kan ju inte få allt på en gång
det hade ju varit en Grand Slam
men två av tre får jag väl ändå vara väldigt nöjd med?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-04 21:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är den förste att gratulera och att instämma.
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP