Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Natur och kosmos

Natur
från subatomisk
till kosmisk

Ingen motsättning
mellan individens natur,
natur-kosmos

Naturen delvis förgänglig

Natur uppfattas som biologi
i
det sekulära samhället




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-29 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP