Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Biologiskt väder

Vintersolen bryter inte igenom molnet
som ställer sig i vägen
Korta stunder bara,kanske mot kvällen,
innan den går ner

Grå tussar av snömoln glider runt och,
liksom löddrar sig i skyn
Biologiskt väder




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP