Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva med baktanke

Många män har en tendens att ge något,

bara för att få något tillbaka

för sin eftertraktade njutning

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 11:19



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Många kvinnor tenderar att använda känslor som utpressning för att få något!

Nu hukar jag mig i väntan på att bli bombarderad ;)

Förlåt Valter men det var faktiskt det första som dök upp i min hjärna när jag läste!
Jag är mycket benägen att hålla med!
(läs skyldig)
2018-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Känns inte helt obekant!
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP