Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov, sov hjärnan min...

Vila min hjärna

Du behöver återhämta dig

och hämta nya krafter

Inte förslösa på knapptryckningar

för att inhämta upplysningar

om sådant som redan hänt

och inte kan ändras tillbaka,

utan bara skapar tankar som tröttar

och sätter ned kroppens kraft och energi

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-29 11:29



Bookmark and Share


    Khayyam
Finns visdom här att hämta. Vi behöver `lata oss`mer än vi gör. Återhämtning är underskattat hade profeten (Peace be upon him) levt hade han instämt.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP