Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i solens närhet


Livet blir enklare med åren och allting ordnar sig i solens närhet, men jag drömde fel i febernätter, såg aldrig pressen från omgivningen lägga sig som en snara kring hjärtat.

Jag borde sett verkligheten i ett annat ljus, rivit djupare genom skinnet och vaknat när ingen såg tårarna nedanför himlens trasighet.

Det finns många saker som saknas och inget beskydd, då stressen över tillvaron ger blåmärken, samtidigt tystas skriket i bruset av andras längtan efter att kröka regnbågen till en personlig motorväg.

Det är konstigt att förväntningar slutligen tränger in oss i ett hörn och kväver varje anständig kärlekspromenad i rymden.

Hjärtat hänger i trädet någonstans i skogen. Det är mörkrött och jag vågar inte röra det. Kanske brister vi eller kanske upphör dragningskraften, men du förstör det när du tittar på mig sådär.

_______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-29 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
.."Det är mörkrött och jag vågar inte röra det" !
2018-06-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Du är nog fan större än Sartre när det kommer till att måla tavlor med ord,så fortsätt måla för fan !
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP