Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energy refill

Viktigt är att kunna få fylla på energi

På vilket sätt det än kan yttra sig

Och på vilket stadium man än befinner sig

hälsomässigt eller åldersmässigt




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-29 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP