Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök att fånga en festival

 

Vi slår oss ner 
  mitt i ett pågående livslopp
  i ett försök att fånga en festival 
Gångarna som bildas och grupperna 
  i gräset      Fötterna som fastnar 
  i ett och samma tryck
Vi låter oss bli stuckna 
  och smittas av musiken
  som lever ut sitt liv 
  just mitt ibland oss
Med denna nyvunna livskraft i blodet 
  lyfter vi och svärmar 
  som sländor från dag till sen natt

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-29 15:20



Bookmark and Share


  tom boreland
och ändå är inget
som
norvalla marknad
2018-06-30

  ULJO
Minns Hultsfreds festivalen
2018-06-29

  alicja lappalainen VIP
en gemenskap som man kan uppleva bara när man är ung och när musiken är den viktigaste konsten i livet som sammanbinder människor.


2018-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle aldrig orka med en sådan festival.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP