Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somliga gudar

somliga gudar verkar funka mest så som vampyrer gör, när de begärligt tycks sörpla i sig av blodflöden skapade vid sprängaktioner från somliga deras proselyter
ungefär som förr skedde vid offeraltaret då Oden och Tor bads till

andra gudar verkar mest vända oss ryggen till
ovilliga till hjälp
när den som allra mest är av nöden

vampyrer
eller
likgiltingar
vad
är
värst
egentligen




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP