Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blir så ledsen när du är glad utan mig.


lugn

jag litar på dig

och
efter mycket
om och men

så kan jag
andas ut

fastän jag vet
vad det är
du gör

lugn
jag håller mig
lugn
lugn
lögn




Fri vers av Kathleen
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-06-09 22:16



Bookmark and Share


  voyage
toppenbra rubrik!
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen