Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordens betydelse


Fånga orden

Vi måste fånga orden
så att de inte flyr oss
under sin resa
från mun till öra
De är våra kommunikatorer
våra förbindelselänkar
mellan oss själva och omvärlden
Våra trådar,
dem med söker få fäste
i vår tillvaros mångfasetterade brokighet

Språken är våra lyktor
Att utan dem vore allt
ett tomt ingenting
ett gapande mörker




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-29 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP