Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mani

Kemi, kemi
Händer kan brännas
Blickar göra hål
Tankar kan flyga
Människor gå på moln


Mani, mani
Saknaden bränner
Blicken mot molnen
Skakiga tankar,
om det som var













Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-29 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake