Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På 70-talet

Känslan man hade på 70 -talet. Att: snart kommer det att hända något. Och så gjorde det det, dessutom.
Ofta. När Telefonen ringde så gällde det något oviktigt, men ändå Viktigt.
Herregud. Hennes sommarkjol.
Ens stirriga blick som hjälplöst försökte tänka Ishockey. Gode Gud.
Hem till Henne eller mej, den snabba ytliga andningen. Verka oberörd.
Love Gun med Kiss. Hångla hänförda i timmar. Ytterdörren som låses upp.
Tinningarna bultar, en sista Kyss. Vi ses på Discot imorgon va? Nej då kan vi va hemma hos dej, din morsa jobbar. Ååååhhhhhh. ?????




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-29 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP