Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defrost

Ensamheten gnager
men den gör inte ont
Varsamt lagt mitt hjärta på defrost

Tänker inte låta fina ord
och ömma händer ta sig förbi
Står här vaksam på min nya utpost

Byggt mitt nya torn runt mig själv,
ska vara här tills jag är fri
Tills hjärtat är ljummet
tills tankarna på dig, helt dragit förbi

Försökte ge ett kallt hjärta till en vän,
ville få hjälp att bli varm igen
Men ingen blir glad av snö
mitt i sommaren


















Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake