Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Warrior


Somnar
en sommar

Ett regn faller
på min kind

Jag är ensam
skör, besatt

av dig


Nu ligger jag här
lyssnar på dropparna

hör hjärtats slag
under mig

min kropp
är svag


Trigger
punkterna skriker

jag är ensam
nu med tårarna
natten

de svåra
timmarna


Jag hade smekt
din sand

om du levt
varit sann

ej blott
en skugga

Ty solen
står högt

jag regnar
en sanning

sommar








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-29 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP