Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga tjejer


det finns en vanlig kutym
att förnedra, nedvärdera

vissa tjejer

som slampor
som värdelösa

som dåliga

som får skylla sig själva

för att de

haft många sexpartners
klär sig på vissa sätt

varit otrogna i förhållanden
knullat runt

ljugit

men detta är helt vrång

dessa tjejer
skola

respekteras, accepteras
betraktas, behandlas

dyrkas
som de gudinnor de äro

i all tid
för allt de äro
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-06-30 06:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det finns såväl mindre bra kvinnor som män!
2018-07-06

  Kaptenlöjtnant
Klart det finns dåliga skit stövlar.
2018-07-02

    Sefarge VIP
Att mala ner motstånd
Med banala texter och
Få spott och spe. Men
till sist bli hyllad för det.
Och samtidigt byxan
hasar ned och folket ser
Den nakna rumpan och
Undrar
Var det inget mer?
;)


2018-06-30

    Askanden
Någonting är det
jag kan inte riktigt
sätta fingret på exakt vad

som gör att jag fylls med värme
och positiv energi
redan när jag ser ditt namn
I "Läs texter" listan

det känns riktigt bra helt enkelt
dikterna är sekundära

Jag är helt uppriktig
i detta
inte det minsta ironisk eller satirisk

2018-06-30

    Askanden
Bokmärker!

Du vet orsaken Steve!

Tidigare skrev du att du var av frälse stånd. Jag tänker inte säga
Steve for president

det vore för futtigt med ditt blåa blod

Steve for Monark! Inget mindre. Detronisera vår knug tack.



2018-06-30

  Öknens Ros VIP
Att leva så fullständigt hämningslöst tyder på en kvinna som inte är särskilt lycklig med sin tillvaro, eller i kontakt med sitt jag.
2018-06-30

  Annie b'larsson VIP
Du har en fullständigt avskyvärd kvinnosyn. Det du skrivit här är ingenting annat än en massa dravel. Metoo-revolten, har den fullständigt gått dig förbi.
2018-06-30

  Lasse S
Dåliga flickor är inte det sämsta som det hette i nån gammal skämtteckning.

2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP