Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svett 6 : Havets Hetta

 

 

när även vägarna rinner

då är det varmt

 

 

när också klipporna svettas

då känns det hett

 

 

när även vågorna brinner

syns solen våt

 

 

då också kropparna skvätter

hålls inget tätt

 

 

då sista skuggan försvinner

är något fel

 

 

när bara nätterna fattas

blir allt snart kallt

 

 

fast före höststormar höras

berör oss ljus

 

 

där också saltsmaker dunstar

i evig tvätt

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-30 08:06



Bookmark and Share


  Nanna X
Som om hettan och svalkan tar ut varandra?
2018-06-30

  Syrran77
Riktigt hett!
2018-06-30

  Stefan Albrektsson
Snyggt med de väl spridda och snajdigt placerade rimmen (gillar särskilt de många -tt-rimmen) - ger bra skjuts i den rinnande brinnande hettan!!
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP