Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU är en blandning av krigföring kopplingar.

 Det är alldeles för mången skurk entreprenader som bestå till demontering av Sverige annars ingen framände fenomenet som pågår i dem alla europeiska  länder.  

  • -Hur kommer att se framtidens alla dessa länder dragna på stol kedjan anseende mesig kulturel, ekonomisk om” kedjad på en stålkedja och driven så att det som ser spännet inte känner till befälhavaren?

 

  • Minns jag det var min fråga på en seans om framtiden långt innan bildades EU och gumman beskrev väldig poetisk och symbolisk häxan svarade mig så, det kommer att se,

 

  • Här ser du en "körsbärshatt" Jag urinerar på dem och  du kommer att se att du har aptit och vill äta men bara välja de som urinen inte har kommit på, så ska vara också på dem tider som skall komma.

De förföljer en blandning av krigföring kopplingar…




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-06-30 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP