Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt schlager-omkväde


Det finns ingenting att hämta. Ingen lön hos mig....

Ja status har inget att hämta hos mig

Nu är jag så gammal att jag inte behöver tävla och försöka upprätthålla en status

Något som bara känns löjligt och naivt

Jag är mig själv och är närvarande och intresserad när jag möter andra

Jag märker att detta ger respons, och många gånger blir mötet så roligt och trevligt, både för mig själv och den andra

Det här ger mig en fortfarande levande livskänsla




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-30 10:44



Bookmark and Share


    Khayyam
kan relatera till det här i stora stycken. den falnade kompetitiva driften bär bråte med sig.


"skönt att bli gammal
det var jävligt att vara ung"
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP