Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Vänd kycklingmassan till på din sida”


Ja tack Sverige ”Nationalism”



Då när nationalism skapar stopp, om det blir ultranationalism hinders för samtliga trafikanter handlar inte om rasism det är folkets egen sak i arvsrätt ekonomiska fråga, i landet att vara eller icke vara.
det är frågan!
En jämförelse på dagordning om nationalism som villig eller ovillig vi måste bekantskaps med detta ord ingen.
för att tiden mellan två slag och tre drag är här.(II-III)...

Paradox:  Jag under kommunismens år som levt under Ceausescu hörde bara detta ord ur folkets mun även mest populära cigarett paket hade hete ”Nationale”.

Nu efter 27 år av kapitalism hör bara ordet katastrof, landet blev demonterat av tjuvar bit för bit och forslades bort med NATO helkopter och folket spritades på miljoner ur landet,
Filerna om befolkningseliminering per kategori och utbildningslista utarbetades.

Befolkningen sönderdelades och, efter konflikterna, decimerade, övergivna och kastades ut av den avlägsna strängningen. Det här händer just nu i Rumänien.

Landets nycklar i Sverige har lämnats på judiska folket efter andra världskriget alt kommunikation och service sektor. Inte mer tala om Wallenbergs som var av judisk etnicitet.
Men nu vill koma till styre andra fonder och dominaser som är araber. Och varje svensk hushåll ska få en koran bok. ser jag på tv och erfarande i Rinkeby svensk blondin delade gratis i uppgång till tunnelbana.
Jag tror det är viktigaste fråga vem är ute efter landets nycklar oavsett vem kommer till styre?




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 11:54



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
att vara eller icke vara.
det är frågan!
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP