Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskade Älskade Katter!

Jag älskar min katt.
Han älskar mig.
Hoppas att han får ett långt och lyckligt liv!
Men om jag skaffar katt efter honom, så ska det vara ifrån ett katthem.
Så många katter, som aldrig får chansen att bli älskade!
Det gör grymt ont, att veta!
Så mycket kärlek jag hyser för dessa katter, som jag inte vet ett dugg om!




Bunden vers av Mim
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-30 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim