Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet i nattduksbordet

Jag skrev ett brev till dig
som du aldrig fick läsa.
Jag tänker på det ibland
det ligger kvar i nattduksbordet.

Jag skrev det i min skrivmaskin
så att du skulle kunna läsa det.
Det finns en ånger inom mig
att jag lät allting vara osagt.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-30 15:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat! En viss igenkänning i dina ord.
2018-07-04

  SatansSon VIP
den ska finnas också. skriv ett nytt brev. vafför på skrivmaskin? har du ingen skrivare?
2018-06-30

  Blomma-Stjärna VIP
Bra formulerat
ger mig en känsla av igenkänning!
2018-06-30

    ej medlem längre
Känner igen den där ångern, även om omständigheterna är annorlunda..
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream