Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppe på tippen

Här har jag hamnat, uppe på tippen
Högst upp, där jag kan se allt
Och drömma mig bort

En utsikt, en bris och ett lugn
Jag tittar upp mot solen
Ljuset skär och skär tills det inte längre känns

Uppe på tippen, högst kast av det bortkastade




Fri vers av Machete Man
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-06-30 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man