Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagserotik

fredag kväll
hon är ensam hemma
iklädd bara underkläder

rödvin i glaset
Leonard Cohen
på shuffle play på Spotify

det skymmer ute
vinglaset i handen
hon sjunger med

dansar sakta med sig själv
tänker på honom,
han som inte kommer ikväll

bryr sig inte
om att hon blir sedd
i fönstret

ställer ner vinglaset
på bordet
fyller det

öppnar behån,
låter den falla till golvet
och fortsätter dansa




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-30 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sluta tjuvkika på grannen du. Gå över istället. ;-)
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP