Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ridån

under slutna läppar
söktes ord

bakom slutna ögonlock 
dansade bilder

ingen annan såg...

 

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-30 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP