Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla poeter, alla martyrer


låt oss ta av oss offerkoftan
gäller kvinnor, sverigedemokrater muslimer ja vad du vill

det är sommar varmt och skönt ute
och det kommer det att vara
ett bra tag till

du behöver inte den där koftan
du kommer att se hur skönt
och befriande det är
att vara utan
låt luft möta exponerad hud
låt dåliga energier avdunsta




Fri vers (Fri form) av Khayyam
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-30 18:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt luften rena
2018-07-06

  SatansSon
jag gillar inte sanna lundell.
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam