Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU VET JAG

Kvällen är ljummen
solen lyser
trädgården prunkar
av vackra blommor

Men i mitt bröst
sitter vemodet

Tankar på när vi var två

När inte ensamheten
gnager hål i min själ
när allt det vackra
har en liten slöja över sej
när det vilar höst
i mina tankar

Jag bodde i din kärlek
Hur kunde jag veta

Men nu vet jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-30 19:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande om saknaden...
2018-07-07

  ULJO
Vackra minnen förmedlade i poetisk anda
2018-07-02

  Feliaxel VIP
Vackra minnen
2018-07-02

    ej medlem längre
Jättefin dikt. Romantisk.
2018-07-01

  aol
Så ömt vackert smeker minnen ditt hjärta,
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP