Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet är ur led

Att låta solen blända
för att orka med
det som göms i skuggor
när livet är ur led
Att låta stenar ligga
för att slippa ta itu
med det som kanske rispar
på självet som är du.
Att låta vinden blåsa
bort ajjet från din själ
när du leker mitt ibland dem
som inte vill dig väl.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-30 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP