Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min enda vinter

Som snön tänkte hon
smälter jag bort
sakta i solens glans
Snart kommer det vara
som om jag aldrig fanns.
Du kommer fortsätta skina
årstider komma och gå.
Att detta är min enda vinter
kanske är svårt för en sol att förstå.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-30 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP