Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildträd

Jag bor i en stad
men känner mig rik
på natur, ändå;

jag har gjort ett universal te
på nässla, rölleka, åkerfräken
som växer här omkring

på lekplatsen står många vinbärsbuskar
röda, gula, svarta
det är bara att plocka
för oss alla omkringboende

det första vildkörsbärsträdet
med goda bär
jag såg
med Sima

- efter det
har jag sett
ett, två, tre
med söta bär

- också plommon-päron-äppleträd
har jag upptäckt
på nya cykelvägar
- det är bara att vänta på deras mognad!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-30 20:54



Bookmark and Share


  aol
Så vackert så,
2018-07-05

  ULJO
te på nässla, rölleka, åkerfräke, låter spännande
2018-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Naturens frukter att gratis njuta av, bara att tacka och ta emot. Du är en upptäcksresande poet i liv och natur:)
2018-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om vår fantastiska natur, en ständig källa av glädje och smakupplevelser!
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP