Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VM-turneringen i fotboll

Man kan se det symboliskt

Det som ser ut som en kamp om bollen,

har blivit något mycket allvarligare

Det är en kamp om sitt lands

plats på det stora klotet




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-30 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP