Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargarna

Vargarna är hungriga
smyger bakom buskarna och träden.
Jag ligger vaken och vaktar elden
är rädd och orolig för natten.

Natten kommer att bli lång
och väldigt osäker.
Vågar inte somna
då vaknar jag ej igen.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 415 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-30 22:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Hungriga vargar ska man akta sig för.
2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream