Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionell individ

Jag kallas
emotionellt instabil
En etikett på ett liv
som tycks sakna balans

Jag kan inget bevara
stannar aldrig någonstans
Jag älskar ena stunden
Den andra i en annan famn

Jag kallas
emotionellt instabil
Manipulativ drama queen
Ni stålsätter er mot mina tårar

Det började med sveket
En barndom utan trygghet
Vem blir stabil av förakt
Vem vågar lita på en annan

Jag kallas
emotionellt instabil
Ska bara lära mig stå ut
för ingen känsla är för evigt




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-04 00:46



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Vackert, tungt - berörande,
du fångar mitt intresse!
/ EIPS
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Leonina