Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Varseblivning"



Ibland kanske varför
varar alltför Länge?

Och den som odlar
sina var-för aldrig
får några svar?

***

Tre apelsiner i en
fastspänd trädlåda

på en grön cykels
pakethållare. ..

Vart försvann
förresten resten?

Bland förbi blåsande
plastpåsar. ..

Där nånstans i Värm
-lands obygd

Invid obetydligheten
ligger ofta svaret gömt

Över varför det blev så

Att det tillfälligt vis
Inte går att räkna ut

Det hela beroende
på en massa obskyra
omständigheter

Som alltid ska finns
o krångla till allting
så helt in i onödan?









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-01 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP