Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tag i sockerberoende!

Egentligen borde jag ta tag i mitt sockerberoende.
Men, det gör så ont i min själ, bara vid tanken på det!
Så Sockerberoendet undkommer galgen som leder till Döden, ännu en stund!




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger
Publicerad 2018-07-01 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim