Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet när vi ska dö!

Vilken tur, att vi människor inte känner till, när vår tid är inne att dö!
Kanske känner vi av det...
Men bara en stund, innan det blir på Riktigt!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-01 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim