Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden för människan, döden för poeten!

Likväl, som vår framförhållning i livet, inte vet när vi ska dö, rent konkret...
(Datum, Årtal)
Kan vi vara glada, att vi inte vet när vår poet dör (Poeten i vårt inre)!
Eftersom att vi inte vet (Rent konkret) när vi dör, så kan vi uppskatta dagen!
Eller de återstående...
Dagarna.
Eftersom att vi inte vet när vår inre poet dör, kan vi Hoppas!
Hoppas på att vår källa/ våra källor till information, inte dör i sin linda!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-01 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim